06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
permanente-make-up-amsterdam

Permanente make up Amsterdam

Wil je permanente make up in Amsterdam laten aanbrengen, dan ben je bij Spa-beauty aan het goede adres. Wij zijn onderdeel van Sensitif dat een van de vier beste klinieken van Nederland is. Al meer dan twaalf jaar is het onze passie om onze klanten een beter gevoel te geven over hun uiterlijk. Met veel aandacht brengen we al je wensen in kaart en je krijgt altijd het juiste advies op maat. We bespreken gedetailleerd welk resultaat je wilt bereiken en passen daar de techniek op aan. Kies voor onze klantvriendelijke aanpak en neem nu contact op voor een vrijblijvende intake.

Plan afspraak
werkwijze-permanente-make-up-amsterdam

Zoek je een gerenommeerde kliniek voor micropigmentatie in Amsterdam? Kom dan vrijblijvend langs bij Spa-beauty aan de rand van het Amsterdamse bos. Micropigmentatie, ook wel permanente make-up genoemd, accentueert op natuurlijke wijze de ogen, lippen en wenkbrauwen. De kracht van deze techniek is dat jouw uitstraling subtiel en in positieve zin verandert. Aangezien je vertrouwde uiterlijk in ere wordt hersteld, groeit je zelfvertrouwen en voel je je weer lekker in je vel. Behalve dat onze adviezen uiterst deskundig zijn, beschikken onze behandelaars over veel ervaring en een vaste hand. Bekijk nu alle mogelijkheden en maak direct een afspraak online. 

Spa-beauty is de beste kliniek voor permanente make-up in Amsterdam en omstreken. Wij behoren tot de top van Nederland, want onze werkwijze is zeer professioneel en servicegericht. Tijdens de gratis intake geven we antwoord op al je vragen en bespreken we het gewenste resultaat. Vervolgens starten we het traject en moet je voor een optimaal effect rekening houden met minimaal twee behandelingen. Natuurlijk bieden we uitgebreide nazorg waarbij we werken met coolpacks om eventuele zwellingen te beperken. Ook voor een opfrisbehandeling of een correctie ben je van harte welkom. Wil je snel weer stralen, neem dan vandaag nog contact op voor een kosteloos eerste consult.

Plan gratis consult