06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) is een techniek die de natuurlijke vorm van wenkbrauwen, ogen en lippen accentueert. Toepassing daarvan kan een wereld van verschil maken aangezien de indruk die mensen van elkaar krijgen mede wordt bepaald door bovengenoemde ‘accenten’.
Wanneer de techniek goed wordt toegepast levert het een subtiele (heel belangrijk!) en positieve bijdrage aan je uitstraling.

In geval van ziekte kan permanente make-up - bijvoorbeeld wanneer de wenkbrauwen ontbreken - tevens bijdragen aan een meer zelfverzekerde houding. Immers, het ‘oude’ uiterlijk wordt zoveel als mogelijk in zijn oude glorie hersteld!

Wat de reden ook mag zijn, kennis van jouw huidsstructuur, huidskleur en gezichtsvorm is van groot belang. Maar naast de door cursus en ervaring opgedane kennis moeten ook de vaste hand van de behandelaar en de professionele adviezen niet worden onderschat. Een daarvoor ben je bij Spa-beauty aan het juiste adres!

Het waarom van permanente make-up is voor elk persoon anders. Voor sommigen is dat een mooiere oogopslag, voor anderen - die door ziekte zijn getroffen - het terughalen van het vertrouwde gezicht. Wat het in ieder geval geeft is veel gemak; op elk moment van de dag er fris en stralend uitzien op een natuurlijke, subtiele manier. Wie wil dat niet!