06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu
reserveringsysteem_beeld_wenkbrauwen_450x450px

Epileren en verven van de wenkbrauwen

Wenkbrauwen hebben meerdere functies; zo zijn ze in eerste instantie om ons te berschermen tegen fel zonlicht en als  blokkade voor vuiltjes en zweet. Maar meer zien we ze als grote bepaler van de uitstraling van ons gezicht. Vandaar dat we het heel belangrijk vinden om onze wenkbrauwen regelmatig te laten bijwerken of epileren. De behandeling kan resulteren in een vriendelijkere en open gezichtsuitdrukking.

Resultaat dat ik mag verwachten?

Alles gebeurt samen met jou. Samen met de behandelaarster kom je tot je keuze. Zo houden wij rekening met:

- Structuur van de wenkbrauwen
- Vorm van je gezicht
- Type haargroei 

Mede door deze behandeling zullen de haartjes fijner en dunner terugkomen en bijdragen aan een verzorgde uitstraling. Het epileren zal zorgen voor een minder vermoeide oogopslag.

Wat onze schoonheidsspecialisten aanbevelen: Omdat ze met enige regelmaat vrouwen treffen die zelf vaak en op een onjuiste manier hun wenkbrauwen epilieren, komen ze veel beschadigde haarzakjes alsook dat haartjes tegen die niet meer teruggroeien. Vandaar het advies om voldoende tijd te plannen tussen de behandelingen en dit uit te laten voeren door iemand met verstand van zaken. Uw schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld!