06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu
dame2

Hairstrokes

De meest populaire wenkbrauwbehandeling is de hairstroke techniek. Met een speciale naald worden ‘haartjes’ gepigmenteerd tussen de eigen haartjes. Door het gebruik van verschillende kleurschakeringen alsook door het opdelen van de behandeling in meerdere sessies, is het mogelijk de perfecte wenkbrauw te evenaren. Dus wil je een strakke wenkbrauw? Dan is deze hairstroke techniek voor jou de juiste keuze!

De 3D wenkbrauwtechniek bootst een natuurlijke wenkbrauw na. Dit betekent dat de haartjes niet allemaal exact in dezelfde richting worden geplaatst, maar in verschillende richtingen. Om het helemaal echt te laten lijken kunnen er zelfs 'verdwaalde haartjes' worden geplaatst. Dus wil je een verfijnde, natuurlijke wenkbrauw? Dan is deze 3D techniek voor jou de juiste keuze!

De microblading techniek verschilt wezenlijk van alle andere technieken. In plaats van het gebruik van een naald wordt het pigment ingezet met een blade (mesje). Het gebruik van deze techniek staat ter discussie: het is pijnlijker en minder duurzaam en het resultaat oogt minder natuurlijk. Om die redenen bieden wij deze techniek dan ook niet aan.