06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu

Permanente make-up ogen


Niet voor niets worden ogen ‘de spiegels van de ziel’ genoemd. En met permanente make-up kun je ze nog beter laten uitkomen. Hoe heerlijk is het als je aan het einde van de (werk)dag nooit meer ‘uitgelopen ogen’ hebt? Maak samen met onze ervaren permanente make-up-specialist de juiste keuze. Laat jouw ogen het beste uitkomen, want die zeggen alles!

eyeliner

Wij spreken van het zetten van een eyeliner wanneer de permanente make-up een aanwezig karakter heeft. Op het gebied van eyeliner bestaan er vele variaties. Zo kan de pigmentatie worden aangebracht op de onder,- of bovenwimpers en is er ook keuze uit diverse kleuren, diktes en lengtes. Lastige overwegingen waar wij jou graag bij helpen. Jouw wensen opgeteld bij onze ervaring geeft gegarandeerd de beste uitkomst!

Verhoudingen zijn van groot belang. Wij gaan voor een natuurlijk resultaat dat jou ook over een halfjaar nog tevreden stelt. De juiste balans dáár gaat het ons om. Schrijf je daarom in voor onze gratis intake en kom samen met onze permanente make-up-specialist tot de juiste keuzes.

infralash

Infralash noemen wij ook wel de light version van permanente make-up voor de ogen. Met infralash brengen wij een zeer dun pigmentlijntje aan tussen de wimperhaartjes. Dat kan zowel tussen de bovenrand of de onderrand worden geplaatst. In beide gevallen lijkt de wimper voller. Dit lijntje is niet vergelijkbaar met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Het eindresultaat van infralash geeft een zeer natuurlijk effect. Ideaal voor mensen die weinig wimpers hebben en voor diegenen die de wimper ietsjes willen aanzetten maar geen eyeliner willen gebruiken. Als mannen infralash laten toepassen wordt ook wel de woordspeling guyliner gemaakt.

Maak een afspraak