06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu

Permanente make-up wenkbrauwen


Wenkbrauwen zijn bepalend voor een gezicht. Zowel qua schoonheid als qua uiten van emoties. In toenemende mate krijgt de wenkbrauw de aandacht die die verdient. Permanente make-up kan hierbij een belangrijke rol spelen. De permanente make-up-toepassingen zijn immers veelzijdig. Zo kan permanente make-up bijdragen aan een verzorgd voorkomen, aan het verhullen van oneffenheden en/of littekens, aan aanvullen of aanbrengen van wenkbrauwen en aan het aandikken van een uitstraling (daarom populair bij BN’ers!).

Permanente make-up zal je hoe dan ook meer gemak en rust geven. Zorgen vanwege een fietstocht in de regen of transpireren tijdens het sporten behoren tot het verleden om nog maar te zwijgen van de tijdwinst die je dagelijks boekt.

Binnen de permanente make-up voor wenkbrauwen bestaat een aantal technieken. Elk met hun specifieke eigenschappen, voor,- en nadelen. Samen met onze permanente make-up-specialist wordt een keuze gemaakt voor wat het beste aansluit bij jouw wensen en onze kunde. Nogmaals: Wij staan voor een natuurlijk, subtiel resultaat.

Plan een afspraak