06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu

Gevoelig voor permanente make-up?

Ieder ervaart pijn op zijn eigen manier en dat maakt het lastig er iets zinnigs over te zeggen. Met permanente make-up hanteren we een techniek die gebruik maakt van naaldjes, dus ongevoelig is het niet. Afgaande op de reacties van cliënten kunnen we stellen dat de behandeling zeer goed te verdragen zijn. Veel zegt wellicht dat er nog nooit iemand tijdens de behandeling is gestopt.

Middelen tegen de gevoeligheid
- Xylocaine spray
Xylocaine spray is een verdovings-spray. Je kunt jou huisarts vragen om deze verdovingsspray. Deze spray zorgt ervoor dat de scherpe randjes van de pijn worden afgehaald. De meeste kunnen goed zonder maar vind je het toch prettig dan kan Xylocaine je hier zeker bij van dienst zijn.

- Emla zalf
Emla zalf is een verdovingszalf. Je kunt jou huisarts vragen om deze verdovingsspray. Deze zalf is licht verdovend en kan op het te behandelen gebied worden gesmeerd. Ook hiermee worden de ergste gevoeligheden gedrukt.

Let op! 
Spa-beauty geeft de voorkeur aan de Xylocaine spray. Dit in verband met de behandeling alsook de snelheid waarmee dit middel werkt. Spa-beauty kan de bovenstaande middelen niet aan haar clienten verstrekken. Indien je van deze middelen gebruik wil maken zal je dit zelf moeten aanvragen bij uw huisarts. Wél kunnen wij u helpen met het aanbrengen van deze middelen.