06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu
werkwijze-permanente-make-up-detail

Onze werkwijze

Gratis intake
Voor ons begint het allemaal met een gratis intake. Tijdens deze intake zal een veelheid aan onderwerpen de revue passeren:  

* Bekijken van jouw huid. Wij hechten er belang aan om even rustig
   jouw huidtype te bekijken en de verschillende opties te bepalen. 
* Al jouw vragen. Wij nemen ruim de tijd al jou vragen te beantwoorden.
   Je kunt hierbij denken aan zaken als; welk gebied, soort behandeling,
   de technieken, de verwachtingen alsook de prijzen. 
* Keuzes maken. Samen met de behandelaar zal gekozen worden voor een bepaald resultaat en daarmee ook voor een
   bepaalde techniek.
* Wij tekenen vervolgens eerst op jouw huid hoe de permanente make-up er echt uit komt te zien. Dat geeft jou de kans
   goed te bekijken hoe het gaat worden alsook ook om eventuele gewenste veranderingen aan te laten brengen. 

Na afloop van het gratis consult neem jij de beslissing of je overgaat tot een behandeling. Indien dat het geval is gaan we direct aan de slag.

De behandeling
Voor het aanbrengen van permanente make-up zijn minimaal twee behandelingen nodig. Bij de één blijft het beter zitten dan bij de ander maar twee behandelingen is echt het minimum. Wanneer de behandeling kan worden ingezet gaan wij het te behandelen gebied goed schoonmaken om vervolgens, indien gewenst, wat pijnstillende spray of crème aanbrengen (zelf mee te nemen). Vervolgens wordt met behulp van de naaldmodule de kleurstof in de huid aanbracht. Daarmee is de permanente make-up gezet.

Nazorg
Na de behandeling voorzien wij je, indien gewenst, van zogenaamde coolpacks. De huid kan namelijk iets rood zijn en een lichte zwellingen vertonen. Beide symptomen zijn volkomen normaal en nemen snel af maar om dit proces te versnellen werken wij met coolpacks. Het te behandelen gebied kun je het vergelijken met een schaafwond. Het lichaam zet een genezingsproces in waarbij de ingebrachte pigment door de huid wordt ingekapseld. Om zwellingen te remmen voorzien wij het te behandelen gebied met zogenaamde coolpacks.

Tweede behandeling
Ongeveer 40% van de kleur zal in  de eerste paar dagen worden afgestoten. Dat maakt de kleur aanzienlijk lichter. De eind-kleur van de eerste behandeling is na 4 tot 6 weken zichtbaar, waarna de tweede behandeling kan worden ingezet. Na elke behandeling is het noodzakelijk om de huid een week droog te houden zodat de kleur goed blijft en het behandelde gebied niet wordt ‘uitgespoeld’. Het is niet toegestaan op het behandelde gebied te krabben of eventuele kleine korstjes te verwijderen

Onderhoud
Als wellicht bij je bekend is Permanente make-up niet permanent maar semi permanent. Dat maakt ook dat het niet te vergelijken is met een tatoeage. Elk mens is anders maar over het algemeen moet je ervan uitgaan dat je de make-up eens per anderhalf en twee jaar moet laten bijwerken.  

Afspraak maken