06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving
Menu
intelligent-high-definition-1

Techniek/ apparatuur/ pigmenten/ naaldmodules

De techniek
Bij permanente make-up wordt pigment aangebracht tussen de opperhuid en de leerhuid. Dit pigment wordt onder de huid aangebracht door een pen die voorzien is van een - uiteraard - steriele naaldmodule. Hoewel het voor de leek misschien lijkt op tatoeëren zijn deze twee handelingen absoluut niet hetzelfde. Zo zal permanente make-up na enige tijd weer verdwijnen en zijn er minimaal twee behandelingen nodig, met een tussenliggende periode van ongeveer vijf weken. Ook moet permanente make-up worden bijgehouden; gemiddeld een keer per anderhalf, twee jaar.

Apparatuur
Speciaal voor het aanbrengen van permanente make-up heeft onze toeleverancier drie apparaten laten ontwikkelen. Die zijn voorzien van de nieuwste technologie en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Neem bijvoorbeeld de naaldmodule. Die is zo ontworpen dat pigment en/of wondvocht niet terugvloeit in het handstuk.

Pigmenten
Voor de perfecte permanente make-up zijn goede pigmenten onontbeerlijk. De pigmenten van onze toeleverancier voldoen aan de strengste Nederlandse en Europese normen. De kleurstelling,- en intensiteit zijn van hoge kwaliteit. De speciale toevoegingen zorgen voor steriele en stabiele kleuren en sluiten verkleuringen uit. De pigmenten drogen niet uit en zijn onderling goed mengbaar. Een huid verdraagt de kleuren optimaal. De pigmenten zijn voorzien van duidelijke INCI-coderingen (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten) en voldoen aan de eisen en wettelijk verplichte informatie van de Nederlandse Voedsel,-en Warenautoriteit (VWA) en Geneeskundige en GezondheidsDienst (GGD).

Naaldmodules
Onze toeleverancier biedt een complete serie naaldmodules die speciaal ontwikkeld en gepatenteerd zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Op dit moment kun je kiezen uit diverse naaldconfiguraties, zowel voor het apparaat Beauty Liner als Symphony II. Alle modules zijn individueel en steriel verpakt. De naaldmodules zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zeer nauwkeurig worden afgesteld. Op deze manier worden de pigmenten op de juiste diepte ingebracht en kan constante kwaliteit worden gegarandeerd.