06-40712101 office@spa-beauty.nl
Adres: Spa Beauty
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Routebeschrijving

FAQ

Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Voor de een is het niet pijnlijk, voor de ander weer wel. Sowieso adviseren wij dat de cliënt verdovende crème gebruikt. Dit om de pijn te verzachten. Dat helpt zeker maar geheel ongevoelig wordt het daar niet mee. Wat wellicht meer zegt is dat wij na al die tijd nog nimmer een cliënt hebben gehad die is weggelopen tijdens de behandeling of deze heeft stopgezet vanwege de pijn. Daarnaast zijn onze behandelaars zeer geduldig en weten inmiddels hoe ze het voor de cliënt zo pijnloos mogelijk te maken.

Dat verschilt per cliënt. Afhankelijk van hoe het wordt gezet en natuurlijk welk huidtype je hebt. Maar gemiddeld genomen blijft het 3 tot 5 jaar zitten. Om het optimaal te houden is het advies 1 keer per 1 1/2 jaar het bij te houden.

Nee, dit vervangt dat niet. Permanente make-up is een natuurlijke verfraaiing en dat is daarmee anders dan de avond make-up. Permanente make-up mag nooit de avond vervangen omdat de avond make-up veel te zwaar is aangezet om als dag-in-dag-uit gedragen te worden.

Vele toepassingen zijn mogelijk. Grofweg zijn er twee categoriën: een cosmetische en een medische.
In geval van een cosmetische toepassing zijn er op het gebied van wenkbrauwen verschillende technieken beschikbaar; hairstrokes/ microlading / opvulling etc.
Voor de ogen kun je kiezen voor infralash en eyeliner. In al deze gevallen gaat het om het aanzetten van deze gebieden zodat dit leidt tot een natuurlijke verfraaiing.

Daarnaast kan er ook een medische reden aan ten grondslag liggen. Denk hierbij aan het herstel van wenkbrauwen bij ontbreken van een wenkbrauw of het herstel van een tepel in geval van een borstamputatie.

Gemiddeld genomen zal men twee tot drie keer komen om de behandeling af te ronden. Deze behandelingen nemen de eerste keer een uur tot anderhalf uur in beslag, de tweede of derde behandeling is veel korter. Denk hierbij aan ongeveer 45 minuten.

Ja, dat kan. Voordat de behandelaar de sessie inzet, tekent zij de wenkbrauw zoals het eruit komt te zien. Dat doet zij met een potlood dus wijzigingen aanbrengen is nog mogelijk

Neen, een consult kost geen geld. In een consult kun je al je vragen en twijfels uiten. Wij nemen ruim de tijd om je voor te lichten en voor te bereiden.

Boek een consult

Je kunt inboeken door een online afspraak te maken of door ons even te bellen op telefoonnummer: 06 - 407 121 01.  De gehele week behandelen wij. Zowel overdag als in de avond.

Ja, dat kan. Bij Spa-zuiver is voldoende parkeergelegenheid. Ook bij de bosbaan is altijd wel een gratis plekje te vinden.